Yritys

2nd Opinion on asiantuntijayritys, joka auttaa asiakkaitaan liiketoiminta­strategian, go to marketin sekä kyvykkyyksien kehittämisen alueella.

Parhailla yrityksillä on vahva fokus omassa segmentissä menestymiseen. Tiukka keskittyminen on hyvästä. Sen seurauksena aika tai resurssit eivät aina riitä kyseenalaistamaan konventioita. Emme ajattele, että osaisimme bisneksesi paremmin kuin sinä. Tarjoamme ulkopuolisen asiantuntijan kokenutta näkemystä, second opinionia, jonka avulla näet asiat tuoreesti ja joka haastaa sinut ajattelemaan uusilla tavoilla.

Second opinion voi liittyä kilpailustrategiaan, kasvun vauhdittamiseen, brandistrategisiin kysymyksiin tai kansainvälistymiseen. Näissä asioissa meillä on vankka kokemus ja hyväksi koettuja työkaluja asian ytimen löytämiseksi. Tarjoamamme second opinion skaalautuu puolen päivän sparrauksesta laajempiin kehitysprojekteihin. Tarvittaessa toimimme myös määräaikaisena lisäresurssina teille kehityshankkeen aikana helpottamassa omaa työkuormaanne.

"Halusimme löytää toimintamme kipupisteet ja kasvun esteet. Pekan ja koko 2nd Opinion ammattitaito tuli selväksi heti ensi metreiltä ja pystyimme heittäytymään prosessiin luottavaisin mielin. Oliko matka vai saavutettu määränpää arvokkaampi, jää nähtäväksi. Joka tapauksessa yhteistyöstä syntyi hyvin konkreettinen kehitysohjelma, johon kaikkien Hungryssa oli helppo sitoutua. Voin lämpimästi suositella yhteistyötä 2nd Opioninin kanssa jokaiselle oman yrityksensä kasvusta ja uuden suunnan löytämisestä kiinnostuneelle organisaatiolle."

Ville Räike

Perustajaosakas Hungry

"2nd Opinionin tuntemus markkinasta sekä hyvä ymmärrys asiakkaan liiketoiminnan tarpeista teki yhteistyöstä äärimmäisen sujuvaa ja helppoa. Hyvinkin kevyellä prosessilla saimme sekä viestintä- että mainostoimiston valintaprosessin nopeasti onnistuneesti maaliin. Tämä säästi selkeästi aikaa ja kustannuksia organisaatioltamme ja mikä tärkeintä, takasi laadukkaan lopputuloksen."

Thea Forstén

Country Manager Country Manager

"Pidän järkevänä toimiston ulkoista etsintää. Kun kävimme tarpeeksi syvälliset keskustelut 2nd Opinionin kanssa ja briefasimme heidät, meidän ei tarvinnut kuluttaa aikaa itse useiden eri tahojen kanssa. Olemme ratkaisuun tyytyväisiä, ja sen tulokset näkyvät markkinoilla. 2nd Opinion kokemus ”pöydän molemmilta puolilta” näkyi ja homma toimi hienosti. "

Riku Vilanti

CEO Pågen AB

Kansainväliset kontaktit

Projektimme ovat keskittyneet Suomeen, naapurimaihin ja Länsi-Eurooppaan. Kun asiakkaan tilanne, tarve tai tahto sitä edellyttävät, meillä on kattava ja kasvava kansainvälinen verkosto kumppaneita ja kumppaniyrityksiä, jotka ovat käytettävissämme.

Uskomme pystyvämme vastaamaan  varsin moniin asiakastarpeisiin, verkosto päivittyy jatkuvasti.

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä!